Hoşgeldin insan!

Bu blog yüksek topuklu kadınların topuklarından taviz vermeden her konuya ilgi duyabileceklerini ve özgürce yaşayabileceklerini göstermeye meyil etmektedir. En azından başlangıç olarak kendi eğlencem için ve sevdiğim/sevmediğim hakkında düşündüklerimi vs. aktarmaya yönelik açılmış bir blogdur. Yine de birilerini, bir şeyleri etkilerse ne mutlu...

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Büyülü Günler Geceler - "Magic Break"


 Bir süredir yazmak isteyip de bir türlü fırsat bulamadığım ama "last but not least" denilebilecek bir organizasyondan bahsetmek istiyorum şimdi. Yanlış hatırlamıyorsam ilki 2006 nisan ayında yapılmıştı ve ben de orada bulunmuştum. Ultra herşey dahil konseptiyle otele yerleştikten itibaren cüzdanınıza elinizi uzatmıyorsunuz ve eğlenceler başlıyor. O Magic Break'den bugüne çok şey değişti. Mesela katılımcı sayısı, mesela eğlenceler. Gezi Makinesi de büyüdü gelişti zaten bu zaman içinde. Dolayısıyla Magic Break'in yerinde sayması da beklenemezdi bence. Seneler sonra tekrar ilk kez geçen sene yani 2011 Nisan'ında gittim Magic Break'e. Happy Hour partileriyle, gece eğlenceleriyle, gün içinde havuzda denizde elinizde içkilerinizle güneşin tadını çıkardığınız, arkadaşlarınızla yazdan bir günmüşcesine eğlendiğiniz ve gerçekten de hayata mola verdiğiniz bir organizasyona dönüşmüş. Öyle güzel bir döneme denk geliyor ki bu tatil, bataryanız boşalmak üzereyken %110 şarj olup dönüyorsunuz. Tam böyle "Yeter artık, sınavmış, dersmiş görmek istemiyorum. Yaz gelse, denize girsek, artık bir mola versek..." ya da "Abi, daha yeni mezun olmuştuk, daha okuldan sonra doğru düzgün bir nefes alamamıştık, boğuldum artık işlerden..." dediğiniz sırada Magic Break dönemi geliyor ve kendinizi başka bir dünyada buluyorsunuz. Zaten Gezi Makinesi ekibi de yola "Biraz Ara Verin" sloganıyla çıkıyor. Şahsi fikrim, eğer eğlenceli bir
ekibiniz ve zamanınız varsa otobüslerle gidin çünkü bu şekilde eğlenceye önceden başlıyorsunuz. Daha yolda şarkılar, muhabbetler, eğlenceler başlıyor.

   Geçen sene bir gece dışarı çıkılmıştı, değişik bir tecrübe olmuştu ama bu sene çıkılmadı ve bence daha güzel oldu bu şekilde. Her gece ayrı bir konseptle geçiyor. Ve her seferinde bir gün köpük partisi oluyor kumsalda. Ben pek köpük insanı değilim ama dışardan izlemesi de pek eğlenceli. Deve güreşini, köpük güreşine çevirenleri falan görebiliyorsunuz. Değişik kafalar. Zaten ben gidip de "bir daha gelmem, bu ne böyle? Böyle eğlence mi olur?" diyenini görmedim, duymadım. 



   Genellikle Boğaziçi Üniversitesi oluyor katılımcılar, zaten dönem de bahar tatili dönemine denk geliyor. Bu sene geçen senelere göre daha fazla yabancı öğrenci vardı. Bir sürü Erasmus'lu, exchange öğrenci toplamışlar arkadaşlarını gelmişler. O kadar eğlendiler ki; açlıktan çıkmış gibiydiler. Wonderland tadında bir yer düşünün, her köşeden bir sürpriz çıkıyor, her adımda başka bir eğlence var. Herkes mutlu, herkes eğleniyor. Her gün başka bir konsept'e uyanıyor, her gece gecenin bir saati yatağınıza "ne olur yarına enerjim olsun" diye uyuyup, yine büyük bir enerjiyle uyanıp başka bir gün yaşıyorsunuz. Aslında anlatılabilecek çok fazla şey var ama toparlayıp da anlatabilmek bir o kadar güç. Bu yüzden fotoğraflar size yardımcı olabilir diye düşündüm. Bu arada yeri gelmişken belirtmek isterim ki; İngiltere'de okuyan kuzenimden duyduğuma göre ordaki yerli gençler arasında da duyulan, beğenilen bir "event"miş bizim "Magic"!

   Aksaklıklar olmuyor değil tabi... Mesela bu sene otele yerleşmede büyük sıkıntılar oldu, yerleşmemiz saatler sürdü ama durum böyle olunca Gezi Makinesi otelle görüşüp çıkışımızı geciktirdi, bizler de yine memnun ayrıldık muhteşem bir tatilin ardından. Aslına bakarsanız hala özlüyoruz ama özlem çok da uzun sürmüyor. Çünkü Gezi Makinesi'nin yeni aktivitesi Magic Camp Çeşme.


   Bunun dışında, daha önce bir gazete röportajında Gezi Makinesi'nin bununla kalmayıp yurtdışı aktiviteleri yapmayı istediklerini ve planladıklarını okumuştum. Geçtiğimiz haftalarda bunu da zaman kaybetmeden gündeme getirmeyi başarmışlar. Coldplay'in Paris konseri için kolları sıvamışlar. Bu etkinliğe de şuradan veya şuradan ulaşabilirsiniz.

   Bence sizler de "Biraz Ara Verin" =)

Hiç yorum yok: